top of page

Gyakran ismételt kérdések

Mikor és hol kerül megrendezésre a Víz-Zene-Virág Fesztivál?
 

A Víz-Zene-Virág Fesztivál 2024. június 28-30. között kerül megrendezésre a megszokott helyszínen, vagyis az Öreg-tó és környékén (Tata, Váralja utca).

 

Hogyan tudom megközelíteni a rendezvényt?
 

Az M1-es autópályáról a 64-es és a 67-es kijárattal érhető el Tata városa. Az eseménytől pár méterre található a buszpályaudvar, vonattal pedig Tóvároskert megállóhelytől 30-40 perces sétára.

Buszmenetrend:

https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/tata?c=20127&l=637&d=1&v=1816

 

Milyen programokra számíthatok az eseményen?
 

Az idei évben igyekeztünk minden korosztály számára érdekes programokkal készülni. Az eseményen központi szerepet töltenek be a vízi programok, a virágok megjelenése és a színpadi előadások. A helyi fellépőkön és zenekarokon túl, a magyar zenei világ népszerű előadói/zenekarai szórakoztatják majd a közönséget. De lesznek még interaktív gyermekkoncertek, családi- és művészeti programok, kirakodóvásár és rengeteg meglepetés.
 

 

Általános jegyinformációk
 

Hol vásárolhatom meg a belépőjegyeket az eseményre?
 

Online jegyvásárlás a www.bluehill.hu/esemeny/viz-zene-virag-fesztival weboldalon lehetséges, személyesen pedig a helyszíni jegyvásárlási pontokon.

 

Hol találhatók a helyszíni jegyvásárlási pontok?
 

- Forrás Rádió (Tatabánya, Stúdium tér 1.)
   Hétfőtől péntekig, 8:30-16:00 között.


- Tourinform Iroda (Tata, volt Fischer-ház, közvetlen a Városháza mellett, Bercsényi u. 1.)
   Hétfőtől péntekig, 8:00-15:30 között.


Kristály Imperial Hotel (Tata, Ady Endre u. 22) 
   A hét minden napján, 0-24. 
   OTP, MBH, K&H Bank - SZÉP KÁRTYA elfogadóhely!

 

 

A helyszínen is lehet majd jegyet vásárolni?
 

Természetesen! Helyszínen a készlet erejéig lesz még lehetőség jegyvásárlásra, ahol Szép Kártyával is tudtok fizetni.
 

 

Milyen típusú jegyeket tudok venni a fesztiválra?
 

Az idei évben több jegytípusból választhatnak az érdeklődők. A napijegyek mellett 3 napos bérlet, a családosok számára pedig szuper kedvezményes családi bérlet is megvásárolható. Az igazán nagy fesztiválrajongók számára pedig VIP napijegy és bérlet kapható.
 

 

Mit foglal magában a napijegy típusú belépőjegy?
 

A napijegy típusú belépőjegy egy választott napra vásárolható, amely aznap 6:00 órától a program végéig érvényes. Pénteken 03.00, szombat 03.30, vasárnap 00.00.

 


Mit foglal magában a bérlet típusú belépőjegy?
 

A bérlettel mind a három nap szabadon látogatható a fesztivál teljes területe, az összes program és koncertek egyaránt.

 


Ki jogosult a családi 3 napos belépőjegyre?
 

A családi belépőjegy 2 felnőtt és maximum 2 gyermekig – 16 éves kor alatti személy – belépésére jogosít.* A bérlettel akár az egész család számára szabadon látogatható a fesztivál teljes területe, az összes program és koncertek egyaránt. A rendezvényre való belépés alkalmával, a jegyek érvényességének ellenőrzése során a karszalagok átadását megelőzően kollégáink fogják ellenőrizni a jogosultságokat. Természetesen a karszalagok átvételét követően akár gyermek nélkül is részt vehetnek az eseményen (pl. az esti koncerteken).

* Azok a gyermekek jogosultak rá, akik nem töltik be 2024. július 1-ig a 16. életévüket. Minden további gyermek + 1500 Ft-ba kerül, amely a helyszínen fizetendő. A kedvezményes családi bérlet természetesen az egy gyereket nevelő családokra is érvényes! A gondviselők és a gyerekek jelenléte azonban szükséges a jegy karszalagra váltásakor.

 


Milyen extrákat tartalmaz a VIP napijegy és a bérlet?
 

VIP napijegyek és bérletek 18 éves kor felettiek számára elérhetők. Minden VIP napijegy és bérlet tartalmaz welcome drinket, külön elkülönített VIP szektort – jó rálátással a színpadra -, 100 db ülőhelyet, soron kívüli bejutást, külön mosdót és számtalan meglepetést.

 


Milyen kedvezményekkel élhetnek Tata város lakosai?
 

Tata város lakói számára külön kedvezményeket vezettünk be. Tata kártyával rendelkezőknek lehetőségük van kedvezményes Tata kártyás napijegyek és bérletek megváltására. A rendezvényre való belépés alkalmával kollégáink fogják ellenőrizni a jogosultságokat.

 


Milyen kedvezménnyel élhetnek a mozgásában korlátozottak és egyéb fogyatékossággal élő személyek?
 

A mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező személyek előzetes regisztrációt követően díjmentesen léphetnek be a rendezvény teljes területére. Amennyiben szükséges támogatói kísérő, így az ő számára is ingyenes a belépés. A jogosultságot minden esetben igazolni szükséges!

 


Gyermekeknek kell belépőjegy?
 

Gyermekek számára 12 éves korig díjmentes a belépés, 12-16 éves kor között pedig már a normál díjszabás érvényes. Felhívjuk Tisztelt Vendégeink figyelmét, hogy 16 éves kor alatt az esemény teljes területe – beleértve a koncerteket is – csak szülő/gondviselő kíséretében látogatható.
 


Csak érvényes napijeggyel vagy bérlettel léphetek be a rendezvény területére?
 

A rendezvény területén lesz kimondottan díjmentes rész, ami napijegy és bérlet megvásárlása nélkül szabadon látogatható. Ez az idei évben a Veolia Cseppecske Családi Sziget teljes területe lesz.
 

 

Hogyan ruházhatom át másra a jegyemet?
 

Minden belépőjegy és bérlet érvényes egyedi QR kóddal rendelkezik, amelyet kollégáink fognak ellenőrizni a bejáratnál. Amennyiben a megvásárolt jegy továbbításra kerül az átruházni kívánt személyhez, ő a kód beolvasását követően megkapja a helyszínen a karszalagot. Felhívjuk Tisztelt Vendégeink figyelmét, hogy mivel minden belépőjegy és bérlet egy karszalagot tartalmaz – családi belépőt kivéve – így fokozottan ügyeljenek, hogy kéretlen személyek számára ne legyen elérhető a QR kód, továbbá közösségi oldalaikon ne osszák meg azt.

 

Nincs szükségem a jegyemre, visszaigényelhetem az árát?
 

A megvásárolt vagy tévesen megváltott jegyeket nincs módunkban visszaváltani.

 

Nem sikerült a jegyvásárlás, mi lehet a gond?
 

Amennyiben nem sikerült megvásárolni online felületünkön a belépőjegyet, abban az esetben a pontos problémamegjelöléssel a e-mail címen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

 


Hányszor léphetek be a Fesztivál területére a karszalagommal?
 

Amennyiben első alkalommal érkezik a fesztiválra, úgy a kollégáink a belépőjegy QR kódjának leolvasása után átadják a karszalagot, amely szabad ki-bejárást biztosít.

 


Szükséges e bármilyen oltási igazolvány a rendezvény látogatásához?
 

NEM! A jelenlegi jogszabályok szerint minden szabadtéri esemény, beleértve a Víz-Zene-Virág Fesztivál is érvényes oltási igazolvány megléte nélkül szabadon látogatható.

 


Állatbarát-e a rendezvény?
 

Igen, az esemény állatbarát, de a tulajdonos feladata kedvencére fokozott figyelmet fordítani és az esetleges károkért felelősséggel tartozni. Az eseményen kutyák csak pórázon és szájkosárral sétáltathatók! 
Figyelem! A hangos zene, valamint a tűzijáték zavarhatják az állatok nyugalmát. Ennek tudatában döntsenek arról, hogy elhozzák-e a fesztiválra kedvencüket!

 


Lesz-e egészségügyi szolgálat a rendezvény ideje alatt?
 

Igen, létszámhoz igazítva a jogszabályok szerint lesz egészségügyi szolgálat a helyszínen.

 


Bevihetek-e rendezvényre alkoholos italt?


Nem! Az esemény teljes területére alkoholos italt, illetve üveget bevinni szigorúan TILOS!

 


Mennyi a maximális folyadék mennyiség amit be lehet vinni a fesztivál területre?
 

Max. 0.5 Liter alkoholmentes folyadék/ fő  műanyag palackban.

 


Problémám van! Kihez fordulhatok?
 

Bármilyen problémával és észrevétellel kapcsolatban a rendezveny@bluehill.hu e-mail címen kollégáink állnak szíves rendelkezésükre.

bottom of page