top of page

„Tataünnep”

A Várudvar, az Esterházy Lovarda és a Bláthy Szakgimnázium előtti ligetes tér ingyenesen látogatható területté alakításának oka a tataiak részéről megfogalmazódó elégedetlenség és kritika volt, amelyet a belépődíj miatt érzékeltünk az elmúlt években. Különösen igaz ez a borudvar, a vásári séta és a vidámparki szolgáltatások kapcsán.


Ezért ezeket a területeket 2023-ban INGYENESEN „sétálhatóvá” tesszük, és igyekszünk színvonalas standokkal, kirakodó vásárral, játékokkal megtölteni őket. A várban két pódiumot állítunk, ahol a térség művészeti csoportjainak, zenei- és látványprogramjainak is fellépési lehetőséget biztosítunk, ahogy ez az elmúlt évtizedekben a Vízzene szép hagyományává vált.


A Kecskebástyán a környezethez illő SZIPI-gyermekprogramokkal készülünk, a Lovarda téren vidámpark várja majd a fesztiválozókat, a Bláthy-ligetben pedig egészségügyi, életvezetési és más, az életminőséget, civil együttműködést fejlesztő programok mutatkoznak be. Napközben e három terület közötti átjárásra a Tóparti sétány igénybe vehető lesz, de a belépődíjas koncertek idején a Hajdú utca-Hősök tere-Boltíves kapu irányában lesznek csak megközelíthetők ezek a terek. A kis kerülő adta többletidő miatt megértésükben bízunk!

A program bővül, melyről aktuálisan tájékoztatjuk Önöket!

Vég2023bor.jpg
Szipi pódium végleges0626.jpg
Dia4.JPG
Bláthy liget jav 2023.jpg
SZIPIKacsa2023.jpg
Múzeumidő 2023.jpg
DSC_8976.JPG
Vásárold meg
JEGYEDET
elővételben
ONLINE
DSC_1016.jpg

Nézd meg a galériánkat

bottom of page