top of page

30 évesek lettünk!

Három évtizede június utolsó hétvégéjén hazánk legnépszerűbb zenekaraival, változatos összművészeti programmal, látványosságokkal, gasztronómiai - vásári kínálattal várja vendégeit Tata, az ország egyik legkedvesebb kisvárosa, melynek páratlan természeti és épített öröksége van!


Nem jártál még nálunk? Nézd meg galériánkat vagy kedvcsináló videóinkat!


… reload 2024!

A Víz, Zene, Virág Fesztivál gazdasági, társadalmi környezete jelentősen megváltozott, éppúgy, mint más hazai fesztiválok esetében. A Vízzene tradíciói, a szervezésében évről-évre együttműködő civil közösségei – köztük a VZV Egyesület - nem tűnhetnek el!

A bizonytalan és több szempontból is kedvezőtlen körülmények ellenére arra törekszünk, hogy a fesztivált 2024-ben is megrendezzük, de rendezvény több mint közel 30 éves koncepcióját megújítjuk, megváltoztatjuk.

A fesztivál hagyományos előnyeire támaszkodva megtartjuk a június végi időpontot és változatlan helyszíneken zajlik a fesztivál.

Összességében egy hibridfesztivált ajánlunk, ahol a fesztiválra látogatók a múlt és jelen igényei és lehetőségei közül választhatnak. 

Fontos küldetésünk, hogy fenntarthatóságra törekedjünk, azaz a hazai fesztiválpiacon betöltött helyünk, szerepünk, minősítésünk megmaradjon, de a környezeti szempontokat és adottságokat maximális figyelembe vevő fesztivált szervezünk!

We  Tata!

We  Vízzene!

bottom of page